Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland

Artis Bibliotheek UvA

voorjaar 2017

Art Support Artis Amsterdam Techniek

Artis is de dierentuin van Amsterdam, en de oudste dierentuin van Nederland, gelegen in de Plantagebuurt. De ingang bevindt zich aan de Plantage Kerklaan. Het Koninklijk Zoölogisch Genootschap Natura Artis Magistra, ("de natuur is de leermeesteres van de kunst") in de volksmond: Artis, werd in 1838 door G.F. Westerman, J.W.H. Werlemann en J.J. Wijsmuller opgericht. 

Het park heeft een 27-tal monumentale gebouwen die grotendeels uit de negentiende eeuw dateren. In één van deze gebouwen "de Artis Bibliotheek UvA" verzorgde Art Support productiebureau de tijdelijke technische inrichting van de West & Oostzaal. Beide zalen worden tijdelijk door Artis gebruikt voor vergaderingen, congressen, bruiloften en comerciële verhuur.

De installatie bestaat uit hergebruikte aparatuur, aangevuld met nieuwe infrastructuur, waarbij de monumentale uitstraling van beide zalen behouden blijft. De apparatuur is dusdanig eenvoudig dat deze snel en gemakkelijk door eigen personeel van Artis bediend kan worden.

Bij grotere presentaties wordt een ondersteunend AV-technicus van onze uitzendorganisatie ingezet.

Artis | www.artis.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook advies & begeleiding nodig bij de inrichting van uw locatie?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 482 09 71 of e-mail naar info@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.