Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein

SSBA | Westergasfabriek Amsterdam

Brandstichter | Rimini Protokoll

Februari 2017

Het evenement Brandhaarden van de Stadsschouwburg Amsterdam (rondom een baanbrekend internationaal gezelschap) wordt ieder jaar afgewisseld met het evenement Brandstichter (rondom een internationaal gevierd theatermaker). In 2017 was het weer de beurt aan een Brandstichter: het Duitse theatercollectief Rimini Protokoll.

Art Suppport Uitzendorganisatie verstekte de technische ploeg van de Staddschouwburg Amsterdam bij de op-/afbouw tijdens de diverse producties van het theatercollectief Rimini Protokoll. Er vonden tevens voorstellingen plaats in het Machinegebouw van de Westergasfabriek.

Brandstichter SSBA | klik hier voor meer informatie


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook allround-technici en stagehands nodig voor uw festival?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.