Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Technische coƶrdinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Tournee | Combattimento Consort Amsterdam

CCA | Arminio Opera

2007

De partituur van de enige overgeleverde opera van Biber (1644-1704) ‘Chi la dura la Vince’ (wie volhoudt overwint) of ‘Arminio’ was door tijd en water aangetast. In 2004 verscheen er een reconstructie. Reden voor het Combattimento Consort de opera op de planken te brengen. De opera speelt zich af in het oude Rome. Verschillende liefdesgeschiedenissen lopen door elkaar, terwijl de harlekijn de intriges persifleert.

Art Support verzorgde de volledige technische tourbegeleiding van deze productie en was tevens verantwoordelijk voor de decorbouw.