Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties

Het Koninklijk Concertgebouw

CGB | Lang Lang 101 pianists

Najaar 2014

Een unieke gebeurtenis: 101 pianisten op het podium van de Grote Zaal. Meesterpianist Lang Lang nodigt honderd talentvolle jonge pianisten, van 6 tot 16 jaar, uit voor een groot muzikaal feest. Samen vieren ze de schoonheid van de piano en het plezier van gezamenlijk muziek maken. Eerdere optredens van Lang Lang met jonge pianisten, in onder andere San Francisco, Berlijn en Tokio, waren een doorslaand succes. Nu is de beurt aan jonge Nederlandse pianisten. Het programma van deze middag bestaat onder meer uit een masterclass van Lang Lang, een uitvoering van een beroemd pianowerk door de 101 pianisten, en een Q&A met Lang Lang.

Art Support Uitzendorganisatie leverde voor dit project een speciaal samengestelde vaste crew welke sinds September de op-/afbouw van de 100 piano's verzorgden bij verschillende repetities in de Q-factory en concerten in Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam.

Klik hier om het concert te kijken