Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland

Het Nieuwe Instituut | Rotterdam

DEAF 2014 | The Progress Trap

Juni 2014

De tentoonstelling The Progress Trap vormde het centrum van het Dutch Electronic Art Festival (DEAF) en bracht rond deze vraagstelling de werken van internationale kunstenaars bijeen. Met onder meer Cohen van Balen, Louis Philippe Demers, Jenny Holzer, Nam June Paik, Boris Petrovski en Melle Smets.

Naast de tentoonstelling omvatte het programma van DEAF onder meer keynotes, seminars, workshops, films, voorstellingen en een satellietprogramma. Het festival liep van 21 tot en met 24 mei 2014; de tentoonstelling in Het Nieuwe Instituut was tot en met 9 juni te bezichtigen.

Art Support verzorgde voor de tweede keer de technischeproductie van het festival, en was onder andere verantwoordelijk voor het (licht)ontwerp.