Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Muziekgebouw aan 't IJ

HNT | The Nation

Holland Festival 2017

Wat is er gebeurd met de elfjarige Ismaël? Wie heeft het jongetje uit de Schilderswijk voor het laatst gezien? En waar is hij nu? Daarover gaat The Nation, de spannende zesdelige marathonvoorstelling van Eric de Vroedt.
Politieagenten, jihadisten, ondernemers, politici, gutmenschen, journalisten, welzijnswerkers; iedereen bezit een stukje van de puzzel. Een dollemansrit tegen de tijd, dwars door alle lagen van onze op hol geslagen multiculturele stad.

The Nation is een coproductie van Het Nationale Theater (voorheen het Nationale Toneel) en het Holland Festival. De eerste drie delen van deze voorstelling waren in het Holland Festival 2017 al te zien.
Art Support verzorgde de technische coördinatie van de voorstellingen in het Muziekgebouw aan t IJ, in opdracht van het festival. Daarnaast waren onze stagehands aanwezig bij de op-/afbouw van de tribunes.

Het Nationale Theater | www.hnt.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook op zoek naar een technisch coördinator voor uw festival?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.