Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technische coƶrdinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties

De Nationale Opera & Ballet

Het Nationale Ballet

overzicht verschillende producties

De Nationale Opera & Ballet (voorheen Het Muziektheater Amsterdam) heeft naast de vaste bespelers Het Nationale Ballet en De Nationale Opera een eigen gastprogrammering met gezelschappen en producties uit binnen- en buitenland. Het gebouw van de Nationale Opera & Ballet wordt in de volksmond ook wel STOPERA genoemd. Dit is een samenvoeging van Stadhuis & Opera.

Art Support voorziet de verschillende afdelingen het gehele jaar door van ondersteund personeel: Toneeldienst, Belichtingsdienst, Facilitairedienst, Kostuumafdeling & Rekwisietendienst.

Hier onder ziet u een impressie van de verschillende prodcties van Het Nationale Ballet.