Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland

Koninklijk Theater Carré | van Lambaart Entertainment

Priscilla Queen of the desert

November 2015

In november 2015 was ‘the best night out ever’ exclusief te zien in Koninklijk Theater Carré. De internationaal bekroonde hitmusical PRISCILLA, Queen of the Desert rechtstreeks van West End en Broadway kwam Nederland toe.

De musical is gebaseerd op het boek en de met een Oscar bekroonde film. Het verhaal volgt drie drag queens die een oude, lavendelkleurige bus kopen. De vrienden noemen het voertuig Priscilla en gaan op roadtrip door Australië, op zoek naar liefde en vriendschap. Ze belanden in de meest ongelukkige en komische situaties. Met het verbreden van hun horizon vinden ze uiteindelijk meer dan ze ooit konden dromen.

Art Support leverde in opdracht van Koninklijk Theater Carré & van Lambaart entertainment de benodigde sitecrew en stagehands voor deze productie.

 

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook ondersteuning nodig bij uw musical of theaterproductie?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.