Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

Smokey Ram de Vlam

Najaar 2013

De marktwagen ‘Ram de Vlam’ is opgebouwd als huiskamer van Smokey,de rookmelder. In de huiskamer hangt een televisie waar een animatie op afgespeeld wordt van allerlei ongevallen die Smokey overkomen, zoals brand in de droger en een vlamin de pan. Tegelijkertijd met de animatie, gebeuren de ongevallen ook in de huiskamer zelf. In de animatie zit een quiz verwerkt, waaraan voorbijgangers mee kunnen doen. Deelnemers kunnen stemmen met de brandmelders die ingebouwd zitten in de klep van de marktwagen.

Art Support BV verzorgde in samenwerking met FireWare de inrichting voor de roadshow marktwagen. De wagen wordt door de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord ingezet als preventieshow over brandveiligheid.

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Opzoek naar decorbouwers of decor advies?
#theaterdecor #decorbouw #tentoonstellingbouw
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 428 09 71 of e-mail naar info@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.