Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen

Koninklijk Theater Carré

TGA | Obsession

Juni 2017 - Holland Festival

Jude Law speelt Gino, een vreemdeling die in het wegrestaurant van Giovanna (Halina Reijn) en Giuseppe (Gijs Scholten van Aschat) belandt. Er ontstaat een passionele verhouding tussen Gino en Giovanna. Samen smeden ze het plan om haar man te vermoorden. Visconti´s Ossessione (1943) is tegelijk een misdaadklassieker en een krachtig sociaal drama over wat passie in mensen kan aanrichten. 

De Holland Festival voorstelling van Toneelgroep Amsterdam (TGA) werd wegens belangstelliing verplaatst van de Stadsschouwburg Amsterdam naar Koninklijk Theater Carré. Art Support Uitzendorganisatie ondersteunde het gezelschap bij de op-/afbouw met een sitecrew bestaande uit ervaren Stagehands, Belichters en Bouwinspiciënten.

Toneelgroep Amsterdam | www.tga.nl
Holland Festival | www.hollandfestival.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook theater personeel nodig voor uw gezelschap?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.