Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties

de Meervaart | Opera Theater Amsterdam

Wolven Opera

September 2015

In Wolven zingen dertig jongens aria’s van Wagner. OT Amsterdam werkte voor de selectie van de zangers samen met Leger des Heils, Jeugdzorg & Reclassering, De Bascule, Stichting Suranten en het project Pak Je Kans in Amsterdam Nieuw West. De jongens repeteerden wekelijks vanaf januari en zijn door De Meervaart klaargestoomd om een bulderende performance te geven.

Art Support begeleide de technische uitvoering van het decorontwerp in opdracht van ontwerper Erik Kouwenhoven. De bouw uit Layher materiaal werd door StageCo Nederland in samenwerking met Art Support gebouwd in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Opera Theater Amsterdam | www.operatheateramsterdam.nl


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook ondersteuning nodig bij de opstart van uw productie?
#technischeproductie #theateradvies #tourbegeleiding
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 428 09 71 of e-mail naar info@art-support.nl