Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Technische co├Ârdinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland

Het Koninklijk Concertgebouw

Concertgebouw Personeel Orkestbodes Koninklijk Concertgebouw Gebouw

Het Koninklijk Concertgebouw is een concertzaal in Amsterdam, in het stadsdeel Oud-Zuid. Vanwege de volgens velen superieure akoestiek wordt het beschouwd als één van de drie beste zalen ter wereld voor symfonische muziek. Het Concertgebouw telt drie zalen voor publiek: de Grote Zaal, Kleine Zaal en Spiegelzaal.

Art Support is al jaren verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de verschillende afdelingen van het Koninklijk Concertgebouw. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een vastteam oproepkrachten voor o.a. Laden & Lossen, Zaalmedewerkers, Operationele Dienst, Technische Dienst, Licht & AV-technici.
Naast dit vaste team leveren wij ook een gedetacheerd team bij de Technische Dienst voor de bediening van o.a. de schakelkamer.

Het Koninklijk Concertgebouw | www.concertgebouw.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook personeel nodig voor uw concertzaal?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.