Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Westergasfabriek

 

De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden.

Art Support is al jaren op het terrein & in de gebouwen van het Westergasfabriek actief. Tevens zijn wij nauw betrokken geweest bij de renovatie van de gebouwen en technische inrichting hiervan. De akoestischedoeken, verduisteringssystemen zijn in samenspraak met de Westergasfabriek opmaat ontwikkeld.

Inrichting Gashouder Amsterdam | Akoestiek - Tribunebouw - Podium - Site Crew
Inrichting Zuiveringshal West | Medialab - Licht - Rigging - Meubilair
Inrichting Machinegebouw | Congres / Filmzaal - Film-tribune - Stoelen - Afstopping

Ook levert Art Support gebouwbeheerders en is betrokken bij diverse evenementen waaronder het Cinekid Filmfestival & Holland Festival.

Westergasfabiek Amsterdam | www.westergasfabriek.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ondersteuning nodig bij uw project op de Westergasfabriek?
Wij staan 24/7 voor u klaar! Personeel & Productie.

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.