Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties

CompagnietheaterHet Compagnietheater biedt (on)bekend podiumtalent de gelegenheid om vlieguren te maken. Grote en kleine theaterwonderen ontstaan hier op de Kloveniersburgwal. Vroeger met het huisgezelschap de Theatercompagnie (fusie De Trust en Art & Pro) van Theu Boermans en tegenwoordig door jonge makers die in het kader van talentontwikkeling de ruimte krijgen om hier hun kunsten te vertonen. Drama in het midden van het leven, in het hart van de stad. Het Compagnietheater is bovendien hét ideale podium voor presentaties, seminars, congressen en radio/televisie opnames.

Art Support is jaarlijks verantwoordelijk voor de IDFA publieksopstellingen in het Compagnietheater, daarnaast biedt onze uitzendorganisatie personele ondersteuning.

Compagnietheater Amsterdam | www.compagnietheater.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook ondersteuning nodig in uw theater?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.

Volg ons via Facebook