Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen

Werkwijze Art Support?

Wij nemen al uw zorgen uit handen!
Moet u het hele telefoonbestand door om uw zieke technicus te vervangen? Moeite of tijdgebrek om een goede crew samen te stellen? Genoeg van onjuiste of te late facturen van uw freelancers? Geen zin in meerdere leveranciers maar liever één totaalfactuur? Geen tijd om zelf uw materiaallijsten en kabelplannen te maken?

Hoe het makkelijker kan!
Van ons ontvangt u de juiste mensen en/of materialen op de juiste plaats en tijd. Dit op één totaalfactuur tegen een vooraf besproken scherpe prijs.

Wij doen het op uw manier!
Om u goed van dienst te kunnen zijn is het voor ons belangrijk dat wij vooraf kunnen inventariseren wat uw wensen en verwachtingen zijn. Wij passen onze dienstverlening hierop aan en vinden voor u de geschikte oplossing.

Geen tijd voor kennismaking en nu een uitdaging? Wij helpen u direct uit de brand en maken na afloop alsnog persoonlijk kennis met u!