Ondersteuning aan de techniek van de mooiste theaters van Nederland Van intieme voorstellingen tot aan een spectaculair circus Productionele ondersteuning op tournee Onze uitzendkrachten ondersteunen u bij elke uitdaging Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Team Art Support

Dick Heinz 1935-2021 †- Oprichter Art Support
 


Na een lange staat van dienst als hoofd techniek bij diverse gezelschappen en technisch directeur bij onder meer het Holland Festival en de opera's in Ahoy, richtte Dick Heinz in 1996 Art Support op. Ook al was Dick al jaren met pensioen, hij werkte tot zijn overlijden in juli 2021 nog met veel plezier achter de schermen als adviseur voor Art Support Productiebureau.

Grace Jagdewsing- Directeur
Grace@art-support.nl 

Grace Jagdewsing volgde de opleiding Personeel & Arbeid en werkte jarenlang als personeelsmanager voor verschillende grote bedrijven. In 1999 werd zij aangetrokken om de, nu zo succesvolle, uitzendorganisatie op te zetten en te leiden. Een aantal jaar later kwam ook het productiebureau onder haar leiding. Zij ontwikkelde nauwe banden met de klanten in de theater- en evenementenbranche en is inmiddels een begrip in de culturele sector.

Cindy Plasmeijer- Algemeen manager | Accountmanager | Officemanager
Cindy@art-support.nl 

Na het afronden van een hbo studie Culturele en Maatschappelijke Vorming gaat Cindy Plasmeijer in 1998 aan de slag als bureau-coördinator bij Art Support Productiebureau. Een jaar later staat zij aan de wieg van de Uitzendorganisatie. Om meer werkervaring op te doen, neemt ze in 2003 ontslag. In 2015 keert ze terug op het vertrouwde honk. Als algemeen manager is ze verantwoordelijk voor de organisatorische en financiële zaken bij Art Support.

Darlyne Codfried- Planner | Administratief medewerker | Accountmanager
Darlyne@art-support.nl 

Een bijbaan in een tussenjaar blijkt te kort voor Darlyne Codfried. Ze vindt haar werk als planner/administratief medewerker bij Art Support zo leuk, dat ze blijft plakken ook als ze weer gaat studeren.  Inmiddels is Darlyne bijna klaar met haar studie Toegepaste Psychologie. Ze was werkzaam op diverse afdelingen, maar bijt zich tegenwoordig vast in de planning en facturatie.

Mara Bos- Administratief medewerker Personeelszaken en Crediteurenadministratie
Mara@art-support.nl 

Duizendpoot Mara Bos heeft een eigen winkel gehad en werkt jarenlang als kok, tot het werken in de horeca haar steeds zwaarder valt. Ze springt opnieuw in het diepe. In februari 2022 ruilt ze ‘haar’ fornuis in voor een bureau op het kantoor van Art Support. Met veel enthousiasme stort Mara zich op crediteurenadministratie en ondersteunt ze bij personeelszaken en loonadministratie.

Debra Schrader- Planner | Accountmanager | Werving & Selectie
Debra@art-support.nl 

Na een studie Cognitieve Neuropsychologie en een carrière in de telecomsector, gooit Debra Schrader in de zomer van 2022 het roer om en gaat aan de slag bij Art Support. Haar gebrek aan ervaring in de Theater- en uitzendbranche wordt de eerste maanden in haar nieuwe functie ruimschoots gecompenseerd door haar gedrevenheid.  Ze werkt met plezier als Planner/Accountmanager en ondersteunt bij de Werving & Selectie.